Manchester United Visa

Om du er fan av The Red Devils, og er på jakt etter et fullgodt kredittkort, så må Manchester United Visa vurderes. Kortet har gjennomgående bra betingelser, i tillegg til et temmelig fullspekket fordelsprogram, spesialdesignet for fans av en av de største fotballklubbene i verden.

Økonomiske betingelser

Manchester United Visa har ingen årsavgift og du slipper fakturagebyret om du velger å motta eFaktura fremfor vanlig papirfaktura. Kredittkortet har imidlertid et etableringsgebyr, men dette er på kun 99 kroner. Rentene er på 21,5% nominelt, noe som er passe midt i laget når det gjelder kredittkort. Du slipper renter på alle kjøp av varer og tjenester, så lenge du gjør opp hele den benyttede kreditten innen 50 dager. Den rentefrie perioden gjelder ikke for uttak av kontanter eller regningsbetaling, slik det er med alle andre kredittkort. Kredittgrensen er mellom 10 000 kroner og 50 000 kroner, og fastsettes av Santander basert på din økonomi. Du kan søke om å få denne forhøyet til inntil 100 000 kroner etter en tids bruk av ditt nye Manchester United Visa.

Best på Old Trafford

Det omfattende fordelsprogrammet som tilbys av Santander inkluderer rabatter på restauranter, Kickback (samme som CashBack – du får en viss sum penger tilbake på alle transaksjoner betalt med kredittkortet), reise- og avbestillingsforsikring og rabatter på diverse varekjøp. Likevel er de unike fordelene du får som supporter av Manchester United, det som sannsynligvis lokker mest. Som innehaver av Manchester United Visa har du rett til 10% rabatt på medlemskap i supporterklubben, 10% rabatt for handel på Manchester Uniteds egen nettbutikk (alt av supporter-effekter), tilgang til egen billettportal når du vil ta turen til Old Trafford, og så videre. Er du først i Manchester, gir Manchester United Visa deg rett til gode rabatter på omvisning, cafébesøk og i Megastore på stadion. For å benytte deg av de fleste av disse fordelene, må transaksjonen skje med ditt kredittkort, eller ved at du viser det frem.

Krav og søknadsprosedyre

Minimumsalderen for å få et Manchester United Visa er 20 år, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Vurderingen tar utgangspunkt i din kredittscore. Er denne spesielt lav, kan det hende du får avslag på søknaden. Alle som får avslag har muligheten til å få søknaden vurdert på nytt av en personlig saksbehandler. Sørg for at banken mottar riktige personopplysninger, så unngår du at søknadsbehandlingen tar unødvendig lang tid. Santander bruker mellom 1 og 7 dager på å vurdere søknaden, samt at det tar noen dager for et eventuelt nytt kredittkort å bli produsert og sendt i posten. Bestill derfor i god tid i forveien dersom du trenger kortet før en feriereise eller helgetur.

Flere gode kredittkort fra Santander

Manchester United Visa utstedes av Santander Consumer Bank, en av Europas største aktører innen forbrukerfinansiering. Banken byr også på andre gode kredittkort som Santander Red, Gebyrfri Visa og FlexiVisa. Hver av disse kortene har unike fordeler og forskjellige økonomiske betingelser. Mens Santander Red har blant markedets laveste renter, er Gebyrfri Visa, som navnet tilsier, helt gebyrfritt, også ved uttak av kontanter. FlexiVisa har et av de mest spennende og omfattende fordelsprogrammene, og er verdt å ta en titt på. Men, er du fan av fotballklubben skulle valget likevel være enkelt – og det faller selvsagt på Manchester United Visa!

Kilder:
Kredittkortinfo.no